Työnhakijoiden terveydenhuolto

Työnhakijoilla, työttömillä tai toistuvasti lyhytaikaisissa työsuhteissa olevilla on mahdollisuus maksuttomaan terveystarkastukseen. Terveydenhoitajan vastaanotolle pääsee ottamalla itse yhteyttä tai asiakas voi saada lähetteen terveystarkastukseen esimerkiksi TE-toimistosta, aktivointisuunnitelman päivityksessä tai TYP-tapaamisessa.

Terveystarkastuksilla pyritään löytämään ratkaisuja työkyvyn ja terveyden ylläpitämiseen. Omasta työkyvystä huolehtiminen helpottaa uudelleen työllistymistä, työhön palaamista sekä ylläpitää omaa henkistä ja fyysistä hyvinvointia.

Työnhakijoiden terveydenhoitaja toimii lähtökohtaisesti Kauhavan, Ylihärmän ja Evijärven toimipaikoissa, mutta on tavattavissa sopimuksen mukaan myös Alahärmän ja Kortesjärven hyvinvointiasemilla sekä ajoittain myös Ohjaamossa ja työpajoilla.

Terveydenhoitaja tekee yhteistyötä tarvittavien asiantuntijoiden kanssa. Tarpeen mukaan asiakas ohjautuu monialaisen tiimin (sosiaaliohjaaja/-työntekijä, terveydenhoitaja ja lääkäri) vastaanotolle, jolloin yhdessä mietitään miten työkykyä voitaisiin tukea ja/tai tarvittaessa aloittaa työ- ja toimintakyvyn selvittelyt.

Yhteystiedot, puhelinaika arkipäivisin klo 12-13

Terveydenhoitaja, puh. 040 159 4554

 

Viimeksi muokattu 7.1.2021/ Sivu päivitetty 7.1.2021