Yhteistyötahot

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen tekee paljon yhteistyötä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. Tältä sivulta löydät Ikäihmisten palvelujen yhteistyötahoja.

Aijjoos-toiminta

Kuntayhtymä Kaksineuvoisen alueella on toiminut kaksi Aijjoos-kumppanuushanketta vuosina 2008 – 2015. Hankkeiden päättymisen jälkeen toiminta jatkuu Aijjoos-toimintana Kauhavalla, Evijärvellä ja Lappajärvellä. Aijjoos-toiminnan tavoitteena on ikäihmisten terveyden ja sosiaalisen hyvinvoinnin vahvistaminen. Toiminta on ryhmämuotoista vertais- ja viriketoimintaa, jossa ikäihmiset ovat itse suunnittelemassa toiminnan sisältöä. Aijjoos-toiminta on osa Eloisa ikä -avustusohjelmaa, jota koordinoi Vanhustyön keskusliitto. Toimintaa rahoittaa Raha-automaattiyhdistys.

Yhteystiedot

Aijjoos-toiminta
Kauhavan Seudun Vanhustenkotiyhdistys ry

Kauppatie 133 F 51
62200 Kauhava
aijjoos(at)aijjoos.fi

www.aijjoos.fi

Järviseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry

Järviseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry toimii Alajärven, Evijärven, Lappajärven, Soinin ja Vimpelin alueella ja toimii paikallisyhdistyksenä valtakunnallisessa Omaishoitaja ja Läheiset -liitossa. Yhdistys tukee omaishoitajia, kehittää omaishoitajille ja heidän hoidettavilleen suunnattuja palveluja ja tukitoimia sekä neuvoo ja ohjaa jäseniään kaikissa omaishoitoon liittyvissä asioissa. Lisäksi yhdistys järjestää OmaisOiva-toimintaa.

Yhteystiedot

Omaistoiminnanohjaaja
Pia Toivola

Puh. 044 299 1001

omaishoitajayhdistys.pia(at)gmail.com

Omaistoiminnanohjaaja
Tiina Silvonen

Puh. 045 327 5441

omaishoitajayhdistys.tiina(at)gmail.com

www.tietoaomaishoitajille.fi

Lakeuden Omaishoitajat ry

Lakeuden Omaishoitajat ry on yksi valtakunnallisen liiton paikallisyhdistyksistä. Yhdistyksen toiminta-alueena on Ilmajoki, Jalasjärvi, Kauhava, Kurikka, Lapua ja Seinäjoki. Vapaaehtoistyhön perustuvan perusyhdistystoiminnan lisäksi yhdistys on hallinnoinut useita Raha-automaattiyhdistyksen rahoittamia omaishoidon kehittämisprojekteja.

Yhteystiedot

Leena Huhtamäki
puheenjohtaja
puheenjohtaja(at)lakeudenomaishoitajat.fi

www.lakeudenomaishoitajat.fi

Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistys ry

Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistys ry neuvoo, tukee ja ohjaa muistikysymyksissä sekä etenevien muistisairauksien eri vaiheissa. Voit olle yhteydessä Muistiyhdistykseen jos pohdit muistiasioita, olet muistisairas, omainen, läheinen tai muistityön ammattilainen.

www.muistiyhdistys.fi

Henkireikä

Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistyksen Muistiluotsin tarjoama neuvontapalvelu muistisairaille, omaisille ja läheisille.

Yhteystiedot

Johanna Ekola
kuntoutusneuvoja, fysioterapeutti
puh. 050 536 2629

Leena Huhtamäki
muistineuvoja, sairaanhoitaja
puh. 050 595 6588

Minna Huhtamäki-Kuoppala
erikoissairaanhoitaja (psyk.)
puh. 0400 919 523

muistitoimisto(at)netikka.fi

Lisätietoja

Sähköpostiosoitteissa (at) = @ -merkki.

Päivitetty 13.9.2017