Muita toimijoita alueella

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen tekee paljon yhteistyötä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. Tältä sivulta löydät Ikäihmisten palvelujen yhteistyötahoja.

Aijjoos-toiminta

Aijjoos-toiminnan tavoitteena on ikäihmisten terveyden ja sosiaalisen hyvinvoinnin vahvistaminen. Toiminta on ryhmämuotoista vertais- ja viriketoimintaa, jossa ikäihmiset ovat itse suunnittelemassa toiminnan sisältöä.

www.aijjoos.fi

 

Järviseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry

Järviseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry toimii Alajärven, Evijärven, Lappajärven, Soinin ja Vimpelin alueella ja toimii paikallisyhdistyksenä valtakunnallisessa Omaishoitaja ja Läheiset -liitossa. Yhdistys tukee omaishoitajia, kehittää omaishoitajille ja heidän hoidettavilleen suunnattuja palveluja ja tukitoimia sekä neuvoo ja ohjaa jäseniään kaikissa omaishoitoon liittyvissä asioissa. Lisäksi yhdistys järjestää OmaisOiva-toimintaa.

www.tietoaomaishoitajille.fi

 

Lakeuden Omaishoitajat ry

Lakeuden Omaishoitajat ry on yksi valtakunnallisen liiton paikallisyhdistyksistä. Yhdistyksen toiminta-alueena on Ilmajoki, Jalasjärvi, Kauhava, Kurikka, Lapua ja Seinäjoki. Vapaaehtoistyhön perustuvan perusyhdistystoiminnan lisäksi yhdistys on hallinnoinut useita Raha-automaattiyhdistyksen rahoittamia omaishoidon kehittämisprojekteja.

www.lakeudenomaishoitajat.fi

 

Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistys ry

Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistys ry neuvoo, tukee ja ohjaa muistikysymyksissä sekä etenevien muistisairauksien eri vaiheissa. Voit olle yhteydessä Muistiyhdistykseen jos pohdit muistiasioita, olet muistisairas, omainen, läheinen tai muistityön ammattilainen.

www.muistiyhdistys.fi

 

 

Päivitetty 8.2.2018