Rekrytointi

Tervetuloa meille töihin!

Meillä pääset mukaan iloisiin ja ammattitaitoisiin työyhteisöihin, jossa pääset kehittymään sekä kehittämään työtä tarjotaksemme asiakkaillemme parasta palvelua.

Meillä on tarjolla eri pituisia sijaisuuksia koko kuntayhtymän alueella, myös muut ajankohtaiset avoimet työpaikat julkaistaa tällä sivulla.

Olethan meihin herkästi yhteydessä:

meilletoihin(at)kaksineuvoinen.fi

rekrytointivastaava
Sari Kuikka
040 183 6398
sari.kuikka(at)kaksineuvoinen.fi

sijaisrekrytoijat
Terttu Kujala, Anne Nevala ja Helena Hyyppä
050 405 6739 tai 040 487 7435
rekrytointi(at)kaksineuvoinen.fi

Kuntayhtymä Kaksineuvoisen avoimet työpaikat julkaistaan tämän rekrytointisivun lisäksi seuraavissa palveluissa:

Työ- ja elinkeinoministeriön nettisivut (mol.fi)

Kuntarekry.fi

Tkrekry

Mikäli työnhakusivusto on jostain syystä häiriötilanteessa, hakemuksen voi jättää sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo(at)kaksineuvoinen.fi. Hakemusta voi täydentää myöhemmin Kuntarekry-palvelussa.

Avoimet työpaikat:

 

Sairaanhoitaja
09.12.2019

Oletko kiinnostunut monipuolisesta ja antoisasta työstä mukavassa työyhteisössä? Vuoden 2019 työpaikka -palkinnon saaneessa Kauhavan terveyskeskuksessa on tarjolla sairaanhoitajan vakituinen toimi. Meillä saat k..

Lue lisää
Lähihoitajan toimi
28.11.2019

Oletko kiinnostunut työskentelemään useassa kotihoidon tiimissä? Tykkäätkö vaihtelevasta työstä ja mahdollisuudesta olla mukana kehittämässä kotihoitoa? Jos vastasit kyllä, olet tervetullut meille. Haemme l..

Lue lisää
Lähihoitajan sijaisuudet
28.11.2019

Oletko kiinnostunut itsenäisestä työstä ikäihmisten parissa, mutta nautit myös osaavan ja moniammatillisen työyhteisön tuesta? Jos vastasit kyllä, on hyvin mahdollista, että olet etsimämme lähihoitaja. Haem..

Lue lisää
Lähihoitaja
28.11.2019

Oletko kiinnostunut itsenäisestä työstä ikäihmisten parissa, mutta nautit myös osaavan ja moniammatillisen työyhteisön tuesta? Jos vastasit kyllä, saattaisit olla etsimämme lähihoitaja. Vahvistamme kotihoito..

Lue lisää
Sosiaalityöntekijä
18.03.2019

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen ilmoittaa Perhekeskus Kaislassa haettavaksi sosiaalityöntekijän viransijaisuuden lasten ja perheiden palveluissa 31.12.2019 saakka. Sijaisuus täytetään, kun sopiva hakija käytettävi..

Lue lisää
Sijaisuuksia Kuntayhtymä Kaksineuvoisessa
31.01.2019

Tervetuloa meille töihin! Etsimme Sinua ahkeraa ja motivoitunutta ammattilaista tai opiskelijaa eripituisiin sijaisuuksiin terveys-, sosiaali-, tuki- ja ikäihmisten palveluihin esim. lähihoitajia, sairaanhoitajia, t..

Lue lisää