Yhteistyötahot

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen tekee paljon yhteistyötä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. Tältä sivulta löydät Ikäihmisten palvelujen yhteistyötahoja.

 

Aijjoos-toiminta

Kuntayhtymä Kaksineuvoisen alueella on toiminut kaksi Aijjoos-kumppanuushanketta vuosina 2008 - 2015. Hankkeiden päättymisen jälkeen toiminta jatkuu Aijjoos-toimintana Kauhavalla, Evijärvellä ja Lappajärvellä. Aijjoos-toiminnan tavoitteena on ikäihmisten terveyden ja sosiaalisen hyvinvoinnin vahvistaminen. Toiminta on ryhmämuotoista vertais- ja viriketoimintaa, jossa ikäihmiset ovat itse suunnittelemassa toiminnan sisältöä. Aijjoos-toiminta on osa Eloisa ikä -avustusohjelmaa, jota koordinoi Vanhustyön keskusliitto. Toimintaa rahoittaa Raha-automaattiyhdistys.

Yhteystiedot

Aijjoos-toiminta
Kauhavan Seudun Vanhustenkotiyhdistys ry

Kauppatie 133 D 36
62200 Kauhava
aijjoos@aijjoos.fi

www.aijjoos.fi

 

 

Järviseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry

Järviseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry toimii Alajärven, Evijärven, Lappajärven, Soinin ja Vimpelin alueella ja toimii paikallisyhdistyksenä valtakunnallisessa Omaishoitaja ja Läheiset -liitossa. Yhdistys tukee omaishoitajia, kehittää omaishoitajille ja heidän hoidettavilleen suunnattuja palveluja ja tukitoimia sekä neuvoo ja ohjaa jäseniään kaikissa omaishoitoon liittyvissä asioissa. Lisäksi yhdistys järjestää OmaisOiva-toimintaa.

Yhteystiedot

Omaistoiminnanohjaaja
Pia Toivola

Puh. 044 299 1001

omaishoitajayhdistys.pia@gmail.com

Omaistoiminnanohjaaja
Tiina Silvonen

Puh. 045 327 5441

omaishoitajayhdistys.tiina@gmail.com

www.tietoaomaishoitajille.fi

 

 

Lakeuden Omaishoitajat ry

Lakeuden Omaishoitajat ry on yksi valtakunnallisen liiton paikallisyhdistyksistä. Yhdistyksen toiminta-alueena on Ilmajoki, Jalasjärvi, Kauhava, Kurikka, Lapua ja Seinäjoki. Vapaaehtoistyhön perustuvan perusyhdistystoiminnan lisäksi yhdistys on hallinnoinut useita Raha-automaattiyhdistyksen rahoittamia omaishoidon kehittämisprojekteja.

Yhteystiedot

Leena Huhtamäki
puheenjohtaja
puheenjohtaja@lakeudenomaishoitajat.fi

www.lakeudenomaishoitajat.fi

 

 

Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistys ry

Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistys ry neuvoo, tukee ja ohjaa muistikysymyksissä sekä etenevien muistisairauksien eri vaiheissa. Voit olle yhteydessä Muistiyhdistykseen jos pohdit muistiasioita, olet muistisairas, omainen, läheinen tai muistityön ammattilainen.

www.muistiyhdistys.fi

 

 

Henkireikä

Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistyksen Muistiluotsin tarjoama neuvontapalvelu muistisairaille, omaisille ja läheisille.

Yhteystiedot

Johanna Ekola
kuntoutusneuvoja, fysioterapeutti
puh. 050 536 2629

Leena Huhtamäki
muistineuvoja, sairaanhoitaja
puh. 050 595 6588

Minna Huhtamäki-Kuoppala
erikoissairaanhoitaja (psyk.)
puh. 0400 919 523

muistitoimisto@netikka.fi

Lisätietoja

 

Päivitetty 02.09.2016