Sairaalaosastot

Ylihärmän osasto

Ylihärmän osastolla hoidetaan pidempiaikaista kuntoutusta tarvitsevia potilaita, saattohoitopotilaita ja akuuttihoitoa tarvitsevia potilaita. Asiakkaiden omatoimisuutta tuetaan kuntouttavalla hoitotyöllä. Osastolla työskentelee hoitohenkilökuntaa, osa-aikainen fysioterapeutti ja kuntohoitaja. Lääkärinkierrot toteutetaan kolme kertaa viikossa. Osasto toimii yhteistyössä kotihoidon kanssa.

Saattohoitoa kehitetään vastaamaan potilaiden ja omaisten tarpeita. Osaston yhteydessä on omaisten käyttöön tarkoitettu lepohuone, jossa voi levätä ja yöpyä tarvittaessa. Osaston vierailuaika on vapaa, mutta suositeltava aika on kello 12-19.

 

Lappajärven osasto

Lappajärven osastolla hoidetaan murtumapotilaita, tekonivelleikkauspotilaita, aivoverenkiertohäiriön sairastaneita potilaita ja akuuttihoitoa tarvitsevia potilaita. Osaston hoitotyössä korostuu asiakkaiden toimintakyvyn ylläpitäminen, vahvistaminen ja palauttaminen. Osastolla on 36 asiakaspaikkaa ja siellä työskentelee 2 fysioterapeuttia, osastonlääkäri ja hoitohenkilökuntaa. Vierailuajat klo 11.00 - 19.00.

 

Tullessanne osastolle toivomme teidän ottavan mukaan:

  • reseptit
  • ajantasainen lääkelista
  • vapaakortti (jos on myönnetty)
  • henkilökohtaiset erityislääkkeet (silmätipat, astmalääkkeet, hormonilääkkeet yms.), avannepussit
  • henkilökohtaiset hygieniavälineet (hammasharja, kampa, partakone ym. nimellä varustettuna)
  • silmälasit, kuulolaite, liikkumisen apuvälineet (kävelykeppi, kyynärsauvat, rollaattori, polvituet yms.)

 

Yhteystiedot:

Ylihärmän osasto
Leinosentie 15
62375 Ylihärmä
puh. (06) 2412 4916


Lappajärven osasto
Vanhalantie 8 A
62600 Lappajärvi
puh. (06) 2412 4440

 

Päivitetty 04.10.2016